Естетична хирургия на лице

Естетични операции и процедури на устните

В естетичната хирургия уголемяването на устни е амбулаторна процедура.Тя може да се изпълни във всеки лицензиран лекарски кабинет.Затова е често предлагана от колеги дерматолози и стоматолози. Всеки новозавършил лекар може да постави инжекция! Но сериозната естетична пластична хирургия не гледа така на тази процедура. Да произведеш устни тип „патешко д…“ не е голямо майсторство. Да, ако ефекта е такъв до третия ден, това е очаквано, но ако е постоянен, що за естетика е това!

lips001
   
lips002Днес „борбата“ е между „филъри“ и липофилинга на устните.
Аз съм привърженик на БиоЕстетичната хирургия, която клони повече към използването на собствените за организма тъкани, когато това е възможно! Затова предлагам уголемяването на устните да стане със собствена мастна тъкан. Цената на процедурата е 700 лв. за процедура с мастна анестезия, без значение от количеството въведен материал – до ефект, приеман от пациентката!
Обезболяването след процедурата е ефективно за 24 - 36 ч., след което пациентите могат да посещават обществени събития с подходящ грим.
Конците са много фини и се свалят на шестия ден. Носи се еластична превръзка на мястото, от което е взет материала.

Цената на процедурата е 700 лв. с анестезия тип локален блок.lips005
Краен стабилен резултат може да се гарантира единствено след третата процедура, според основателя на метода Coleman. Някои пациенти получават значим и траен ефект още на първата процедура. Всичко е индивидуално!
Цената на процедурата и за устни и за други зони на липофилинг не се определя от количеството на поставяния материал, а от зоните, които ще се моделират!
Големите ползи от процедурата са: тя е безопасна, без големи разрези, ефекта се контролира от пациентката. Резултатът е много естествен! Устните не се деформират!